Web design

Converterende Websites

Natuurlijk maken wij websites die er mooi uit zien. Maar in tegenstelling tot de meeste andere web designers, staat hoe mooi een website eruit ziet bij ons niet centraal. Wij focussen op hoe goed een website functioneert, en hoe de website jou kan helpen bij het groeien van je bedrijf en het behalen van je doelen.

voordelen van een goede website

  Verdien meer geld

Verbeter de conversation rate van je bezoekers

  Groei uw bedrijf

Neem een website die mee kan groeien met je bedrijf

  Bespaar tijd

Bespaar tijd met het beantwoorden van telkens dezelfde vragen

  Automatiseer taken

Automatiseer dagelijks terugkerende taken

  Verminder stress

Maak het runnen van jouw bedrijf makkelijker

r  Verminder Spam

Stop spam van je contact formulier & verminder email spam.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een website te maken?

Onze standaard timeline is 3 tot 6 weken maar dit hangt af van het project, omdat de grootte en de snelheid van een project afhangt van de klant. Hoeveel input je kan geven tijdens de verschillende fases, de feedback die je geeft, hoe snel dat we alle content hebben verzameld – deze dingen hebben allemaal invloed op hoe snel een website klaar is. De functionaliteit van de website kan hier ook een rol in spelen – complexere websites zullen meer tijd kosten om te maken. Dat gezegd hebbende, ons doel is simpel: een website maken waar jij trots op zal zijn om te delen door middel van een samenwerkingsproces!

Hoeveel kost het om een website te maken?

Hier is geen simpel antwoord op te geven. Dit hangt af van de individuele wensen en voorwaarden van ieder project. We zullen je veel vragen stellen om zo achter je wensen te komen, en op basis daarvan een offerte op te stellen. Ons kleinste website pakket begint bij 499 euro. Vul het contact formulier hieronder in om je gratis oriëntatiegesprek te boeken!

Hoeveel input heb ik in het proces?

Erg veel! Jouw input en feedback zijn cruciaal in het website design en ontwikkeling process. We starten met het vragen naar jouw individuele wensen, wat je leuk vindt, wat je wil en zullen samen met jou werken om de beste website te bouwen.

Zal mijn website ook werken op een mobiele telefoon?

Absoluut! Een mobiel-vriendelijke website is meer belangrijk dan ooit! We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je website goed werkt op alle moderne apparaaten en browsers. 

Moet ik in Noord-Brabant zijn om met jou te werken?

Nee hoor! We werken met klanten uit heel Nederland en kunnen communiceren per email, belletjes of Zoom vergaderingen.

Hoe gaan we van start?

Vul het contact formulier hier onder in om je gratis oriëntatiegesprek te boeken!

Hoe onze klanten terugkijken op onze samenwerking!

“Als je een website nodig hebt die volledig gericht is op het optimaliseren van je conversie, dan moet je bij Stephan zijn! Wat Stephan uniek maakt is dat hij heel goed mee denkt in hoe de website onderdeel uit maakt van je hele business – en hoe het flink bij kan dragen aan meer omzet. Je krijgt dus niet alleen een ‘mooie’ nieuwe website, maar echt een asset die je business naar het volgende niveau tilt!”

Jari Roomer, oprichter Personal Growth Lab

Personal Growth Lab 

“Stephan heeft een fantastische website voor me gemaakt. Ik was meteen onder de indruk van zijn communicatie skills, zijn aandacht voor details en hoe snel hij reageerde. Hij heeft snel een concept voor de website gecreëerd, wat hij nadat we het hadden doorgenomen direct heeft ontworpen. Tijdens het project bracht hij kleine veranderingen aan waar ik om vroeg, en hij was erg geduldig toen ik niet snel kon reageren. Ik zou Stephan ten zeerste aanraadden!” (Vertaald uit Engels)

Joseph Doughty, oprichter Improvement Geek

www.improvementgeek.com

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Klaar om je digitale marketing naar het volgende niveau te tillen?
Vul het contact formulier hieronder in om je gratis oriëntatiegesprek te boeken!

 +316 300 58 134

 [email protected]